Po meri svjetlucati zvezde Krst Baby Tuš Knjiga Gostov Spustite Polje, prilagodi, rojstni dan, krst malo zvezde obiskovalcev želijo polje

Nov izdelek

Na zalogi

€24.37

Na seznam želja

ODLIČNA alternativa za običajne knjiga gostov, kot je to lahko ena je visela na steni za prikaz.Lep spominek, da se spomnimo poseben dan.

Gostje so vabljeni, da se prijavite njihova imena na majhne lesene zvezde.Ti so nato padla skozi režo v okvir ostanejo za vedno.

25 cm x 25 cm okvir ima 30 malo 4 cm zvezde

30 cm x 30 cm okvir ima 50 malo 4 cm zvezde

35 m; x 35 cm okvir ima 80 malo 4 cm zvezde

40 cm x 40 cm okvir ima 100 malo 3,5 cm zvezde

45 cm x 45 cm okvir ima 150 malo 3,5 cm zvezde

Če nimate 80 ali 30 gostov, mi pa vam ponujajo tudi naslikal "polnila" malo zvezde ali srca prostora v med tako okvir, ki je lahko popolnoma napolni.Ti bodo pobarvane v barvi kot glavna zvezda.Prosimo, pišite nam, če bi radi nekaj treba naslikal.

Če bi raje srca spustite polje namesto zvezde, prosimo, glejte naše ostale elemente v naši trgovini.

Malo zvezde so narejeni iz lesa breze in se ne prekrivajo.To je popoln način, da uživajo in se prikaže tudi želje iz vaše goste.

Osrednja zvezda je posamezniku z besedami "baby shower" in datum.Ali smo lahko prilagodite s sporočilom, ali katere koli druge besede vaši izbiri.Mi lahko sprejme po meri, da - prosim samo sporočilo nam najprej preveriti svoje posebno sporočilo bo prilegajo na star.

Malo zvezde so narejene iz najboljše kakovosti, breza, z gladko brušen površine za pisanje na.Za razliko od nekaterih drugih navedb, naše leseno oblike imajo lepo, čisto, pospravljeno robov, ne umazan burnished rjavi robovi.

Boste prejeli to v vaš niz:

Ena kapljica zgornjem okvirju;

Prilagojene srednje star;

Znak (tako vaši gostje vedo, kaj storiti);

in mali leseni zvezde.

PRILAGODITEV, pustite sporočilo v prodajalec opombo pri naročilu ali pošiljati sporočila, da nas po naročilu

1. Star barva, bomo poslali pol lesa zvezde in pol barvne zvezde, če ne določite.

2.Pls pustite ime ali datum ali kratka besedila za tiskanje na big star.Sprejemamo različne jezike, razen angleškega.

3.Če želite natisniti drugo besedilo ali drugih jezikih na znak, pls pošljete besedilo v vaš jezik za neposredno na nas.Pred odpremo bom pokazal, končni videz za vas, da preverite tako lahko naročite neposredno.

Oznake: rc mn86k, stop mk4, k300 črnilo, reed 270, igrače 6 7, vrtnice 39, igrače 8 6, sony rxo, 5. kolutu 0.

Blagovna Znamka PARARTDIY
Vzorec Risanka Avto

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Po meri svjetlucati zvezde Krst Baby Tuš Knjiga Gostov Spustite Polje, prilagodi, rojstni dan, krst malo zvezde obiskovalcev želijo polje

Po meri svjetlucati zvezde Krst Baby Tuš Knjiga Gostov Spustite Polje, prilagodi, rojstni dan, krst malo zvezde obiskovalcev želijo polje

Podobni izdelki

Primerjaj