Dializo Laboratoriju (Par) J26033 Visoka Šola za Kemijo, polprepustno Membrano Preizkus Poučevanja Instrument za

Nov izdelek

Na zalogi

€11.54

Na seznam želja

Sestavljen je iz Ročajem Posode, ki ga sestavlja Pet Površine.Strani Okna Je Prekrita z okroglo polprepustno Membrano, Ki se Lahko Tudi Obrnete na Rešitev znotraj in zunaj Posodo, da bo Učinek Eksperimentalnega Bolj Očitno.

O Vrednotenju:

Naši Trgovini Ne Sprejema Nobene Negativne Ali Srednje Komentarjev.Če Imate kakršne Koli Težave, med Nakupovalni Proces se, Prosimo, Obrnite na Nas v Času.Bomo Poskušali Naše Najboljše, da bi Rešili Njih, dokler ne Boste Zadovoljni.

Na Ladijski promet Stopnje:

Ker je Poučevanje Instrumenta Je Poseben Izdelek, Privzeto Ladijskega Stroškov Je 1 kg.Če Izdelek Presega 1 kg, Bo Naš oddelek za podporo Strankam v Stik z Vami.Poleg tega, Shipping Stroški so Določeni.Se opravičujem za Nevšečnosti, Hvala Vam !

O Način Plačila:

Vse Blago, ki se v Tej Trgovini So Plačani za Alipay !

o Prejemu in Ekspres:

Taobao Nova Pravila: Ker Blaga, ki So Bili Podpisani, Tveganje, da Blago, ki Je Bila Prenesena na Vas!Da Bi zagotovili Svoje Pravice in Interese, Pri sprejemu, Se Prepričajte, da je Odprto Okno in se Prijavite pred Kurir.ker Nekateri Blaga v Tej Trgovini So Krhke, Prosimo, Bodite Prepričani, da Preverite, Ali Obstajajo Očitni Vzroki, ki Spadajo na zunaj Package Pri sprejemu Paketa, poškodbe, ki jih povzročajo Trčenja, Stiskanjem in s Pritiskom na.Če zgoraj navedene Težave So Našli, vas Prosimo, Preverite, Ali je Blago Poškodovano Ali Izgubljeno pred Kurir.Če Poškodovano Blago Najti.Zavrni Neposredno, Ali Oglejte Fotografije na kraju Samem, da Potrdila, se Obrnite na Nas v Času, Pogajati se in se Ukvarjajo s sorodnimi Zadevami.Če Je Poškodovan med Transportom, Kupec Bo Poškodovano Fotografijo, in povrnili vam Bomo celotni Znesek Poškodovanega Otroka (Razen Tovorni) Ali ponovno izdajo Poškodovanega Otroka.Privzeto Express Je Najbolje Izražajo, Velika Pohištvo Lahko Izbirajo Najboljše Express, Če Imate Druge Express Potrebam, Prosimo, Upoštevajte, Ali Se Obrnite Na Službo!

Chromatism:

Trgovina Zagotavlja Kakovost Blaga, in Vse Slike, ki So Posnete s Kamero.Zaradi Naše Multi-Channel trgovine na Drobno, Taobao, Fizičnih Trgovinah, Itd., Količina Blaga, ki Je Nestabilen, in Včasih So pojavi, kot so Skladne Barve med Blagom in Fotografije, Ki Je Zaradi Različnih Serijah Proizvodov.Če Obstaja majhna Razlika, Dejanskega Izdelka Prevlada, Prosim, Odpusti Mi!

1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje kakovosti Vseh proizvodov, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Petstrani.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev zagotavljajo vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Jamstvo paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Oznake: tele bolečine, visijo čipke, baby izbrati, bordeaux čipke, 22 cm čipke, bmc vlažilnik, 980 laser, posnetek cpap, denim trim, dialysi.

Vrsta Hand Tool Parts

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Dializo Laboratoriju (Par) J26033 Visoka Šola za Kemijo, polprepustno Membrano Preizkus Poučevanja Instrument za

Dializo Laboratoriju (Par) J26033 Visoka Šola za Kemijo, polprepustno Membrano Preizkus Poučevanja Instrument za

Podobni izdelki

Primerjaj